Sisteme de securitate

Sisteme de securitate

Odata cu dezvoltarea tehnologica, asigurarea securitatii organizatiilor a devenit un aspect din ce in ce mai complex si delicat.

 

GHP Systems vine in sprijinul dumneavoastra cu servicii pornind de la furnizarea de solutii complete, elaborarea strategiei de securitate, a politicii sau procedurilor necesare securizarii obiectivului si pana la conceperea si implementarea unui sistem de management de securitate complex.

 

Experienta vasta in domeniul sistemelor de securitate a personalului implicat in activitatea companiei noastre a condus la stabilirea unor etape principale in analizarea necesitatilor de securitate ale beneficiarului:

 

·        Evaluarea eficientei masurilor de securitate existente.

·        Evaluarea modului de indeplinire a sarcinilor specifice de catre personalul de securitate.

·        Stabilirea vulnerabilitatilor si a factorilor de risc ce pot afecta securitatea obiectivului.

·        Determinarea nevoilor de securitate pentru obiectivul vizat.

·        In functie de rezultatele evaluarii, de nevoile de securitate ale obiectivului, de cerintele beneficiarului si de bugetul alocat se va propune un sistem de securitate care sa corespunda criteriilor stabilite.

·        Stabilirea zonelor de securitate si a cerintelor minim pentru fiecare zona.

·        Stabilirea procedurilor de securitate pe toate domeniile alese de beneficiar (securitatea fizica, securitatea personalului, securitatea  informatiilor, securitate informatica, securitate comerciala, etc.).

·        Intocmirea documentelor specifice (plan de paza, documente tip, proceduri de autorizare a accesului in incinta, proceduri de autorizare a accesului la documente etc.)

·        Se proiecteaza sistemul electronic si/sau sistemul mecanofizic de securitate necesar.

·        Se instaleaza sistemele.

·        Se instituie un sistem de urmarire eficientei masurilor derulate.