Retele de date si voce

Retele de date si voce

Pasul cel mai important in realizarea unei retele de date-voce il reprezinta planificare si proiectare. Aceasta etapa garanteaza implementarea unei retele in conformitate cu nevoile beneficiarului si normativele in vigoare. De asemenea, aceasta etapa ia in calcul scalabilitatea si posibilitatile de estindere.

 

          GHP Systems vine in sprijinul dumenavoasta prin realizarea de  proiecte complete de:

 

·       Extindere - retelelor de date-voce existente.

·       Optimizare - retelelor de date-voce existente.

·       Proiectarea de noi retele de date-voce.

·       Cablare structurata - retelelor de date-voce.

 

 

EXTINDEREA RETELELOR DE DATE-VOCE EXISTENTE

 

Reteaua de date-voce din cadrul unei companii trebuie sa tina pasul cu dezvoltarea companiei. Daca numarul de utilizatori depaseste capacitatea retelei, daca porturile existente nu sunt suficiente si/sau daca nu sunt amplasate corect este necesara extinderea retelei existenta.

 

Extinderea se realizeaza prin adaugarea de noi extensii ale retelei, pe baza arhitecturii initiale. Procesul de extindere are rolul de a acoperi nevoile si cerintele curente ale beneficiarului si cele estimate pe teren mediu.

 

 

OPTIMIZARE RETELELOR  EXISTENTE

 

Performantele retelelor de date-voce devin insuficiente in timp datorita cresterii continue a vitezei de transfer, aparitiei unor aplicatii cu cerinte din ce in ce mai mari precum si cresterea numarului de utilizatori.

 

Specialistii nostrii cauta solutia cea mai buna din punct de vedere costuri-optimizare pentur a evita schimbarea intregii retele.

 

 

CABLARE STRUCTURATA A RETELELOR DE DATE-VOCE

 

Dupa finalizarea etapei de proiectare incepe etapa de cablare. Acesta etapa urmareste proeictul in cadrul sau realizandu-se instalarea fizica si logica a retelei si a echipamentelor active si pasive.